Sådan ser du dyrt ud på et lavt budget: I modsætning til hvad vi tror eller tror, eller til alles populære mening, behøver du ikke at røve ryggen for at se ud eller føle dig som en million dollars. I virkeligheden handler undervisningen ikke om ens økonomiske situation, men om ens sindstilstand. Det er muligt at se stilfuldt ud på et lavt budget, hvis du følger visse regler, teknikker og vaner, som vil få dig til at præsentere dig selv på en fantastisk dyr måde uden at skulle røve en bank.

Før vi diskuterer måder at se dyr ud på med et lavt budget, skal vi først forstå, hvad stilfuld mode er

Hvad er stilfuld mode, stilfuld mode er en tidløs genstand, der skaber et sofistikeret, smart og enkelt look. Det ser ud som om tøj, smykker og sko er blevet sammensat på en nem måde for at skabe den magi, der er stilfuld mode. Der er nogle ting, du skal overveje, når du køber disse tøjstykker, f.eks. pasform, stof og finansiering.

Sådan ser du dyrt ud på et lavt budget

Her er nogle af de måder, hvorpå du kan klæde dig stilfuldt på et billigt budget.

1- Invester i færre essentielle ting: Modevarer er en af de mest værdifulde beklædningsgenstande i enhver garderobe, det er den slags tøj, der danner grundlaget for alle de flotte outfits, som du kan finde frem i din garderobe. Når det kommer til mode, er kvalitet frem for kvantitet den vigtigste nøgle til at få et dyrt look på et stramt budget, så når du overvejer at købe disse basisvarer eller outfits, skal du sikre dig, at de passer bedst til det, du ønsker.

Lad os nu overveje følgende: Når du bruger mere på visse varer, kan det virke mere intuitivt, end når du køber nogle få varer af høj kvalitet i stedet for trendy mode. Et eksempel er at bruge penge på en kvalitets t-shirt til $50 for $10, en dårligt lavet t-shirt til $10, en $50 t-shirt vil tjene dig bedre sammenlignet med en $10 t-shirt, da førstnævnte har mere kvalitet end sidstnævnte og vil spare dig flere penge end normalt. Dette skyldes også, at dyrere varer synes at forblive i god stand efter lang tid, i modsætning til billigere varer, da de er af højere kvalitet.

Nogle af de vigtigste elementer, du skal overveje, når du kigger på vigtige elementer til en opgradering af garderoben:

 • Læder sko klassisk sort kjole
 • Læder flats
 • Overfrakke
 • Et par klassiske jeans
 • Basic tees
 • Læderjakke
 • Jakke, (klub/skole) jakke, blazer
 • Neutral lædertaske
 • Denim jakke

Du skal ikke være presset til at købe alle disse ting på én gang, du kan købe en ting ad gangen, og før du ved af det, har du en garderobe fuld af vigtigt tilbehør.

2. Neutrale farver: Neutrale farver er svaret på de ældgamle spørgsmål om at se dyr ud på et lavt budget og få et fantastisk look. Det kan være svært ikke at gå i disse dristige farver, men det kan godt indgå i dit outfit fra tid til anden. Her er nogle neutrale farver, der er gode at gå i.

 • Hvid
 • Grå farve
 • Den brune farve
 • Olivengrøn
 • Mørkegrå

Disse farver er alsidige og passer til alle former for tøj, som du beslutter dig for at få, hvilket igen vil give dig det ubesværede og smukke look, du leder efter. Du kan også tilføje enkle accessories som en cinch for at give looket endnu mere karakter.

Enkle modeopdateringer, der får dig til at se dyr ud

En anden fordel er, at neutrale farver aldrig går af mode, de er der år efter år. Så gå ud og fyld din garderobe med disse neutrale modeller, for de rækker langt.

3. Fokuser på en flatterende pasform: klassisk tøj – en af de mest grundlæggende måder at sikre, at du ser klassisk ud på et meget lavt budget, er at finde tøj, der sidder ordentligt. Ja, du har hørt, at ordentlig, veltilpasset tøj får dig til at se stilfuld og sofistikeret ud, og at folk ikke lægger vægt på, hvordan og hvor du egentlig har fået det tøj fra.

Så når du tager på din næste shoppingtur, så prøv at undgå baggy tøj eller alt for stramt tøj, men hvis du vil have mest muligt ud af et stort stof, så prøv at kombinere det med et strammere stof, f.eks. ved at få jeans med tætsiddende ben og en stor polo eller trøje, det er en god kombination. Tag dig også tid til at undersøge din kropsform og finde tøj, der passer til din form.

4. Hold tilbehør slankt og minimalt: tilbehør har en evne til at løfte dit look fra et grundlæggende ikke-klassisk look til et dyrt klassisk look. Det kan varmt anbefales at holde sig til det sofistikerede. Tilbehør, der er perfekt til hverdagsbrug, er croissantøreringe, en perlekæde og et simpelt guldarmbånd.

Solbriller, sko, håndtasker – alt sammen i det rigtige forhold, når det bruges korrekt, fremhæver det smukke ved et outfit og får det til at se dyrt ud, selvom du ikke har sprængt din bankkonto for at købe det. Husk altid at bruge neutrale farver, når du køber dette tilbehør. Leder du efter tips til tilbehør? Prøv dette:

 • Solbriller 
 • Et guldarmbånd
 • Neutrale hårnåle og scrunchies
 • Sort eller brun taske
 • Klassiske træningssko i lærred
 • Sildebenshalskæde i guld
 • Mokkasiner eller mokkasiner af læder.

5. Find det rigtige stof: Stoffer, valget af stof er meget vigtigt, hvis du vil have et dyrt look, fordi stoffer enten kan ødelægge eller skabe et outfit. Et dyrt look suppleres altid af luksuriøse materialer, der kan holde dig gennem mange sæsoner. Du bør overveje silke, uld, kashmir, linned og bomuld.

For at overholde budgettet bør du også finde tøj af kvalitetsstoffer, sandsynligvis i slutningen af sæsonen. I stedet for at købe stof/tøj med et rent stof, som ville være dyrt, kan du overveje at købe stof med blandede stoffer, f.eks. 50 % bomuld sammen med andre materialer.

6. Køb og sælg brugt: En af de bedste måder at ligne en million dollars på med et stramt budget er at købe dyre, velfremstillede ting uden at betale fuld pris. Du kan gå videre og købe forsigtigt brugte dyre ting, nogle gange kan de stadig have mærker på dem.

7. Invester i tidløse ting: Køb altid tøj, der ikke på magisk vis går ud af sæsonen, men som altid forbliver i sæsonen, og tænk på formålet, kvalitet, ikke kvantitet.

Hvor fristende det end er, er det at følge med trends en sikker og hurtig måde at bruge for meget på tøj, som du måske ikke har brug for, så du i sidste ende står med en fuld garderobe uden noget at have på. Så næste gang du går på indkøb, så brug pengene på et par lækre jeans, der kan holde i et par år, i stedet for at købe det, der er på mode i øjeblikket.

8. Pas på dit tøj: En anden måde at se dyr ud på, som du nemt kan gøre, er at sørge for, at dit tøj er ordentligt plejet. Det omfatter bl.a. at sørge for, at de er korrekt stryget og rynkefri, og at du følger bærevejledningen, især for uld, silke osv. Det er bedst at hænge tøjet til tørre i stedet for at lægge det i tørretumbler, da tørretumbler ødelægger stoffet, hvilket får dig til at krympe og se slidt ud.

Når du har tøj med krave på, skal du også altid være opmærksom på make-up kraver, og hvis de bliver beskidte, skal du sætte dem i blød og vaske dem straks efter at have haft dem på.

9. Pleje: Det er vigtigt at pleje den korrekt. At sørge for at passe godt på dig selv er en anden måde at sikre, at du ser dyr ud på et stramt budget. Dette kan ikke understreges nok. Korrekt pasning omfatter rene negle.

Du bør også prioritere hydrering, god søvn og motion, for din hud vil vise, hvor godt du passer på den.

10. Make-up: Hold altid din makeup enkel og stilfuld, for i de fleste tilfælde får enkel makeup en person til at se mere poleret og dyrere ud end tung makeup. Skønhedsprodukter er også dyre, så spar lidt penge og hold det enkelt.

Afslutningsvis skal du aldrig glemme at træffe informerede beslutninger om, hvad du skal have på, for det nyeste eller billigste tøj er måske det sidste, du ønsker at bruge dine penge på. Mange tak, man behøver ikke en million dollars for at se ud som en million pund.