For at have en komplet garderobe skal en mand have en bestemt type forskellige sko. Hvorfor? For de er vigtige for at fuldende dine outfits.

I dette indlæg vil jeg fokusere på fire par herresko, som for mig har stil og klasse.

Derby

Dette er et par sko, som du ikke bør mangle i dit omklædningsrum. Du kan ikke gå galt i byen med denne type lædersko til mænd. Køb dem i sort eller brun, så du nemt kan kombinere dem med jeans, et jakkesæt eller noget helt efter eget valg.

Du vil være sikker på at se stilfuld ud til en date eller et møde. Derbys er et must-have i din garderobe og er et must-have til at ledsage dig med stil. Der findes mange modeller, både meget originale modeller og mere klassiske modeller. Jeg råder dig til at turde fremhæve originalen, men det er op til dig.

Med Derbies tager du dit kort om elegance med dig i hverdagen. Urban sko i perforeret læder eller glat læder til brug under alle omstændigheder. Generelt er det sko af læder af første kvalitet.

Hvide træningssko

Det er ikke kun sportssko, der kan bruges til sport. Det ville være en fejltagelse! Hvide træningssko til jeans eller endda et jakkesæt er den smukkeste effekt for et stilfuldt og komfortabelt look.

Men pas på at holde dem rene. Ellers ser du mere sjusket end stilfuldt ud. Du må gerne putte dem i vaskemaskinen og rense snørebåndene, hvis modellen tillader det. Men jeg foreslår, at du køber en spray og skrubber med en klud og en tandbørste. Så er du sikker på, at du ikke beskadiger dem.

Stan Smith er f.eks. meget overkommelig og fås helt i hvidt. De hvide Saint Laurent-sko er ikke til samme pris, men du kan finde dem på luksusgenbrugssider, nogle gange med 70 % rabat.

Hvis du har et stramt budget, er der billigere modeller til rådighed. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dine trænere. Du vil kunne bruge dem ofte, fordi de kan bruges til alt.

Du kan ikke gå galt i byen med hensyn til smag: båret til et jakkesæt vil du helt sikkert udvikle dig med klasse, men båret med jeans og en skjorte ville være lige så godt. Du kan vælge forskellige farver.

Formen på dine sko kan være lige eller firkantet. Jeg anbefaler stadig One Cut Richelieu i sort, hvis dette er dit første køb. Som du har indset, er der mange forskellige muligheder, selv for dem, der allerede har det. Du kan lege med farver, former eller endda nubucksko.

Richelieu-sko skal altid være perfekt voksbehandlede. De skal være stilfulde og smarte under alle omstændigheder.

Chelsea støvler.

En smart sko, der er uundværlig for at komme igennem vinteren. Hvis de ikke er vandtætte, skal du for enhver pris gøre dem vandtætte for at undgå at beskadige dem. Chelsea boots er efter min mening det mest stilfulde fodtøj til mænd.

Du kan bære dem til ethvert outfit, og de er virkelig stilfulde. De fås i mange forskellige varianter og er tidløse og altid moderne.

Chelsea boots kan være af læder eller ruskind, og farven kan du selv vælge, hvis du holder dig til din stil og er god til at have sko.

Du vil ikke bruge den samme type Chelsea boots, hvis du har et jakkesæt eller jeans på. Det er op til dig at beslutte, hvad du vil bruge dem til. Det er sko, der ikke koster dyrt, så forkæl gerne dig selv, du kan finde dem fra 35 dollars i nogle butikker.

Som du måske har opdaget, behøver du ikke at have 30 par sko for at være smart. De fire grundlæggende par, som jeg lige har præsenteret dig for, giver dig en smart og behagelig stil.

Det er sko, der bør være i din garderobe, altid pudset eller rengjort og altid være klar til at have på. De findes i forskellige stilarter og kan passe til enhver stil. Nu er det op til dig!