Fortrolighedspolitik

BRUG AF OPLYSNINGER OM HJEMMESIDE

Vi bruger webstat-tjenester til at spore vores besøgendes placering, browser, operativsystem og skærmopløsning, men ikke private oplysninger om hver enkelt person (såsom dit navn eller din e-mailadresse). E-mail-adresser oplyses kun af brugeren frivilligt gennem kommentarprocessen eller via e-mail-kommunikation. Bemærk: E-mail-adresser, der er indtastet i det påkrævede “e-mail”-felt i kommentarfeltet, vises ikke offentligt. Vi samler brugerspecifikke oplysninger om, hvilke sider forbrugerne får adgang til eller besøger, og information fra læserne, såsom undersøgelsesoplysninger og/eller webstedsregistreringer. De oplysninger, vi indsamler, bruges kun til at forbedre indholdet af vores hjemmeside på en teknisk måde og ikke til markedsføringsformål.

ANNONCØRER

Tredjepartsannoncører kan indsamle sporingsoplysninger på en anden måde, end der er angivet i denne privatlivspolitik. Den eneste information, som de vil være i stand til at spore, er grundlæggende oplysninger om webstedsbrug; e-mailadresser videregives ikke til annoncører af nogen grund.

COOKIES

Vi bruger cookies til at gemme besøgendes præferencer, registrere brugerspecifik information om, hvilke sider brugerne tilgår eller besøger, tilpasse webstedets indhold baseret på den besøgendes browsertype eller andre oplysninger, som den besøgende sender.

BRUG AF OPLYSNINGER LEVERET AF BRUGER

Vi bruger ikke oplysningerne fra brugerne, såsom e-mail-adresser og indholdet af e-mails, til markedsføringsformål. Dine personlige oplysninger bruges ikke af underordnede organisationer eller virksomheder, medmindre de tydeligt afsløres i specifikke situationer.

INFORMATIONS EJERSKAB

Alle e-mails, kommentarer eller andre former for kommunikation modtaget af hjemmesiden er hjemmesidens ejendom og kan efter vores skøn bruges til redaktionelle eller tekniske forbedringer af hjemmesiden uden nogen form for kompensation til afsenderen af ​​den nævnte kommunikation.

INFORMATIONSSIKKERHED

Vi har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads i vores fysiske faciliteter og faciliteterne hos vores tjenesteudbydere for at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af oplysninger, som vi har indsamlet fra dig på vores hjemmeside. Oplysninger leveret af webstedsbesøgende holdes fortrolige og bruges til redaktionelle og tekniske forbedringer af webstedet.

AFFILIATE PROGRAMMER, SPONSOREREDE OPSLAG OSV

Fra tid til anden kan vi vælge at bruge affilierede links og/eller sponsorerede indlæg som et forsøg på at generere ekstra indtægt til vores hjemmeside. Forekomsten af ​​sådanne links eller sponsoreret indhold i denne blog er bestemt af dets informations- eller inspirationsværdi og ikke af dets kommercielle værdi for os. Vi vil kun promovere produkter og tjenester, som vi kan lide og føler er gavnlige for vores publikum.

TREDJEPARTS ANNONCER

Vi bruger tredjeparts reklamevirksomheder til at vise annoncer og indsamle oplysninger, når brugere besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke inklusive dit navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnummer) om dine besøg på denne og andre hjemmesider til at levere annoncer på vores hjemmeside, andre hjemmesider og andre former for medier om varer og tjenester af interesse for du.

KONTAKT FOR PERSONVERN

Hvis du føler, at denne hjemmeside ikke følger denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os på  support@kunmode.com  med dine bekymringer.