Det er en øvelse, som alle kan gøre for at tilpasse din stil. Og til det formål er tilbehør vores bedste allierede. Disse essentielle ting giver vores tøj det sidste touch. De er det kirsebær, der fuldender kagen perfekt og giver den relief.

Samtidig giver de alle mulighed for at udtrykke deres fantasi. Vil du vide mere om deres korrekte anvendelse?

Lad os komme af sted! Til dig laver jeg en lille oversigt over de forskellige typer af modetilbehør til mænd, som det ville være forkert at fratage os selv.

Grundlæggende modetilbehør til mænd

Slips: Da det ikke længere er obligatorisk (eller sjældent), har mange mænd nydt at binde det om halsen. Det har ingen lige til at lette et jakkesæt. For at undgå at ødelægge alt, skal du være opmærksom på knudens kvalitet. Og glem ikke at følge med i tendenserne: de udvikler sig løbende, især med hensyn til bredde.

Sokker: Vælg naturlige materialer for at opnå komfort. De er farvestrålende eller med grafiske mønstre og vil pynte på et monokromt outfit. Forkæl dig selv ved at følge et par regler. Vælg dem højt nok (læggen må ikke være synlig, når du sidder ned). Og bortset fra sport skal du glemme de hvide sokker.

Tørklæde: Om vinteren fås i behagelige og varme materialer: uld, cashmere. Hvis din frakke eller parka er ensfarvet, er alle mønstre tilladt. Om sommeren giver et tørklæde stil til vores grundlæggende påklædning. Chesh er den mest almindelige. Et kriterium: lethed. Målet er ikke at dø af varmen eller at tynge silhuetten ned.

Kasket: Den er ret alsidig til afslappet tøj, men den kan også give stil til et mere formelt outfit. Formen er et spørgsmål om smag og komfort. Frontvisir eller bagvisir? Begge bruges, selv om jeg har en klar præference: lad mig lade dig gætte…

Solbriller: De er først og fremmest beregnet til at beskytte dine øjne, det må du ikke glemme! Vælg dem med et højt beskyttelsesindeks. Deres rammer skal være stabile og fremhæve dit ansigt. Et godt tip: Tag dig tid til at prøve disse nødvendige ting til en skyfri dag.

Smykker: Smykker til mænd er ikke længere tabu, lige fra enkle øreringe til et par armbånd, ringe og halskæder. Det er din personlige signatur, der undslipper reglerne og afhænger af din tøjstil. Nogle ophober dem, mens andre foretrækker diskretion.

Tasker og lædervarer til mænd

Bælte: Du skal bare stikke det i buksernes løkker for at ændre alt. Det er ikke underligt, at det er et af de mest brugte accessories til mænd. Jeg foreslår, at du vælger et bælte med lækkert læder i samme farve som dine sko. Reserver presenningsbælter til sommertøj.

Pung: Denne meget personlige og nyttige accessory er nogle gange et problem: den er for fuld og for tyk og forvrænger dine lommer. Prøv derfor at begrænse indholdet til et strengt minimum. Du kan også vælge mere end ét tilbehør: en tegnebog og en kortholder.

Toilettaske: Selvfølgelig har du den ikke med dig, men som en person med smag vil du helt sikkert sætte pris på noget funktionelt og stabilt, men også meget smart på din rejse.

Rygsæk: Denne praktiske mester giver dig mulighed for at bære alt, mens du har hænderne fri. Du finder et elegant, ensfarvet, vandtæt lærred og et struktureret design. Det vil være det rigtige rygsækvalg til et urbant look.
Fanny pack: Hvis den ikke er enstemmig, har den rigtige fans, der konkurrerer med fantasien om, hvordan den skal bæres: over skulderen, på ryggen, i taljen. Og vi må indrømme, at resultatet nogle gange er overraskende stilfuldt!